Isnin, 14 September 2009

SI DIA DI BULAN PUASA

Kesian betul la kat anak dara aku nie....

Sejak bulan pose ni kan, waktu tido dia jadik tunggang langgang lintang pukang dah....

Yer ler....bulan pose mamanya balik awal sejam dari biasa.....

Taim tu jugak la taim dia nak layan mata.....

Yang peliknya, awal-awal tu takmo plak dia tido.... tau nak main jer kojenya......

Bila dah ngantuk sangat gini la kekdahnya......

Sampai jer rumah terus terlena.......penat sangat agaknya.....

Bila keluar malam lain pulak ceritanya......

Abah start enjin keta, dia start tutup mata....

Yang malangnya bila dinihari menjelma......

Dia bangun la pulak dan mula nak berjaga......

Haruuuuuu....haru betul jadinya........

9 comments:

honeylanz berkata...

siang dorang main kut. if sarah bjaga.. mama pun kn bjaga sama la kan?

Softtouch [Hanim] berkata...

he he he...berjahitlah mamanya..nak2 time kita nak tido, time tu jugak dia nak main n xnak tido..betul2 haru lah...

Kakak berkata...

hehehe..
Dinihari baru nak berjaga...adushh memang haru.
Confirm mak dia pun kena temankan dia berjaga erk?

MAMADANISH78 berkata...

alahai....tidur sambil pakai tudung tu...muslimah betol ni..wakakaaa...cute habis!!
Biasalah..itulah namanya dugaan seorang ibu...

Mama Qaseh berkata...

Adehhh Qaseh pn camtue jga laa AIn..tgah malam buat lagi nk ajak kita main2 kan..dh laa sok nk bgun sahur pastu pg nk gi koje hiks..sabau jer laa Yang..
Tenang jer tgk muka Sarah ngah d buai mimpi dlm buai tue kan

zieha berkata...

fuh kalau berjaga malam mmg fonings la kita..uhuhuhu
sabo jela..
kalau zieha paksa je anak suwoh tido..
(kalau zieha caranya padamkan semua lampu kat rumah dan bilik..confirm anak takut..dan tak nak berjaga dah..hehehe)

CatlinaFly berkata...

comelnye sarah :)

Mama-Danish & Sarah berkata...

honeylanz: Has, sib baek jugak bukan tetiap hari, kalau tak mengong pale mama dia datang keje....tak cukup tido dibuatnya...huhuhu...

Hanim: betul tu, sabo jer la.

Kakak: ain gilir-gilir ngan abah dia. Kadang tue mama yg terlena. tak tahan kak kalau asyik nak berjaga.

MamaD: masa ni dlm kete...tu yg bertudung tue. macam-macam kan dugaan nak besarkan anak nie...

Mama-Danish & Sarah berkata...

zieha: sarah tak takut gelap...kurung dlm bilik sensorang pun dia mantain jer....

jawabnya, layan jer la sampai mata dia kuyu dan layu.....hihihi....

CatlinaFly: tks cat. SELAMAT HARI RAYA utk Cat ya. mekasih utk card yg comell tu jugak.....

Related Posts with Thumbnails