Khamis, 3 September 2009

MINI POPPERS

Dah namanya pun antu eskrem kan, confirm ler stok wajib adooooo

Kali ni kasi tukar selera sket...... takmo yang manis-manis sangat dah.....

Hambekk yang sedang-sedang saja (mcm lagu dangdut si Iwan lak).....

Pertama kali makan eskrem mini poppers ni....wahhhhhh rasanya sangat mabelesss sekali...

Selalunya aku layan iklan eskrem ni kat tv jer..... sekali cik hubby offer nak blanjer, mama apa lagik, okies dengan lajunya....hahhaha..... Iyalah, rezeki jangan ditolak kan kan.....

p/s: bulan pose ni, bawak bersabar banyak-banyak ya....

15 comments:

shi3la berkata...

haku ponn sukerr layan eskremm gakkk..tapi lum pernahh test eskremm nihh lagikkk..camm bess jerk..lehh try nanti..

Mama-Danish & Sarah berkata...

shi3la: sedappp oooooo.... meletup-letup dlm mulut ko nanti... cam mercun tuuu...baek ko cuba, tak nyesal aku cakap....

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

meletup-letup ke akak??? harus dicuba ni...kekeke :P

Ms AiReEn MoHd berkata...

KAK da halal ker eskem nih...aku ni mcm venggong sikit...dulu kate eskim ni tak halal ...abis aku langsung tak beli la

neezareef berkata...

lom penah mkn mini poppers nih..

sis_nita berkata...

pehhh..
ini eskrim mmg mabelesss..
akak kan.. kalo beli ni..
harus 3 kotak..
pasal nnti musti ado2 ngan sara wawa..
takmo kongsi2..

Zareda Norman berkata...

kak zar dha lama katakan tidak pada eskrem ni.. naik lupa dah rasa eskerem ni cam ne?

miemiey berkata...

erm..cedapnya...mabeles abis mama layan ni..kl sarah meragam kasi ni tentu diam punya...

LotsOfLove-Pearls berkata...

Salam Kak,
dik pun suka mini poppers itu.
memang best.
tapi harga pun best gak..

hehe..

honeylanz berkata...

x pernah beli lagi :)
kena try nih.

DaKoSue berkata...

uitt dah lame x makan popper nih akk nih wat owg terliur jew baru plan nak diet huhu

MAMADANISH78 berkata...

mmg sodap eskrem ni...mamaD mmg kalau g belanja barang dapo..mesti rembat satu...
nyumiiiiii!!

Mama-Danish & Sarah berkata...

Nadia: memang meletop dik, bunyi tu dtg dari cokolet yg kat luar tu....yummmy...

Aireen: akak tak pernah plak dengar pasal tak halal ni.....yg pasti kat kotok dia tu memang ada tanda halal......kalau rasa confius jangan makan dik, makhruh nanti...

Neezareef: cuba la, haruss neeza terpikat nanti....

sis_nita: dasyattt tul akak yerk.....sorang satu tu....utk bro joe takde ke?? dia tak makan eskrem erk???

sis, jangan makan byk sgt eskrem tu....ingat sket ya....akak tu kan ada asma.....semput susah lak nanti....

Mama-Danish & Sarah berkata...

Kak Zar: nape ya kak?? ke sbb ada desas desus pasal non halal mcm kata eryyn tu... please let me know sis...

miemiey: bu mesti suka...bijak gak idea bu tu, tapi mama kena standby poppers banyak2 ler....

LOL: dear, ari tu hubby akak beli tak mahal sangat....rege offer pasal kedai tu baru bukak...satu kotak dlm 4 ringgit lebey jer...

Mama-Danish & Sarah berkata...

honeylanz: cuba la has, sodapppp..

Dakosue: pedulik sama itu diet....ala dik, badan ko cantik dah tu....meh layan poppers meh...

MamaD: wajib ada dlm list erk....ain baru first time makan eskrem ni...

Related Posts with Thumbnails