Rabu, 20 Mei 2009

ERTI KAWAN

Aku sangat tertarik ngan email ni. Apa erti kawan pada anda? Apa kata aku gunakan e-mail ni untuk lihat carta aku kat nombor berapa. hahaha...... cam carta lagu erk!!! Kerja kengkawan senang jerk, letakkan jer komen kat n3 aku ni....... aku nak tengok berapa ramai kengkawan yang sayang kat aku. Kalau aku dapat kurang dari 10 respons aku stop blogging. qiqiqi..... aci ke????   

kata mak,

KAWAN tu ibarat lebah,habis madu sepah dibuang.......


kata abah,
KAWAN tu umpama bunga ros, dipandang cantik dipegang sakit.....


kata atuk,
KAWAN tu seperti air, terus mengalir.....


kata nenek,
KAWAN tu bak bulan, dipuja dan disanjung tp nun jauh di sana....


kate sedare,
KAWAN tu mcm makanan, kawan makan kawan!!


kata abang,
KAWAN tu seperti lembu, mengikut saje ape dikata........


kata kakak,
KAWAN tu tak ubah macam durian, bau je busuk tp sedap dimakan....


kata adik,
KAWAN tu macam biskut, sekejap ade sekejap takde.......


kata aku,
KAWAN tu tak kisahlah camner..
walaupun dia IBARAT LEBAH, UMPAMA BUNGA ROS, SEPERTI AIR, BAK
BULAN, SEPERTILEMBU, TAK UBAH MACAM DURIAN & MACAM BISKUT!!!


dia tetap kawan....
tau tak sebab ape???

sekali aku dah kawan ngan dia selamanye dia ttp kawan aku...
itu cara aku berkawan..!! 

walaupun kita mempunyai kekasih, tapi
KAWAN tetap paling setia.

walaupun kita punyai harta yg banyak,
KAWAN tetap paling berharga.

Tinggalkan komen jika kamu anggap aku KAWAN selamanya,

Publishkan di blog kamu juga dan lihat berapa banyak KAWAN yg sayang kamu.

8 comments:

~~ciklinn~~ berkata...

linn kawan awak utk selamanya.........
semoga perkenalan kita kekal sampai bila2 tau....

Lela berkata...

kawan, patah tumbuh hilang berganti, tapi yang tumbuh takkan sama dengan yang dah patah..hu, hu teringat kawan2 lama di benton pahang dulu, dok KL walaupun dah masuk 3 tahun, sukarnya mencari sahabat dalam erti kata sahabat sebenarnya

Mama-Danish & Sarah berkata...

ciklinn: suka sangat kawan ngan ciklinn sebenarnya... walaupun kita tak pernah bersua, tapi mcm dah kenal lama. Hopefully dapat jumpa jugak satu hari nanti.

Kak Lela: teman ketawa senang nak cari kan kak, tapi teman berduka belum pasti ada yang sudi....

honeylanz berkata...

kawan paling dikenang kwn ms zaman study.. sbb masa tu sama2 tgh survive..byk benda di kongsi bersama..

Mama-Danish & Sarah berkata...

honeylanz: makan maggie pun share sama-sama kan??

ainie aziz berkata...

kita kawan tak mau lawan...sebab kita tak kuat cam rambo! haha! anyway, friends forever! cayang ain!

Mama-Danish & Sarah berkata...

ainie aziz: ain nak ajak ainie lawan jugak.....hahaha.....kita lawan main game.

cerita dewasa berkata...


Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny

Related Posts with Thumbnails