Ahad, 17 Mei 2009

AKHIRNYA IA MILIKKU

Pagi semalam, suami aku bikin suprise.... dia kasi aku hadiah untuk Hari Ibu. Tak sempat lagik aku nak mintak, dia macam tau-tau dahhh. Hadiahnya sungguh la aku tak duga..... selama 6 tahun kami kahwin, kiranya memang aku tak pernah berangan nak dapat adiah cam gini. Sungguh la aku terharu.... Untuk cik abang sayang "THANK U SOOOOO MUCH". 


7 comments:

atie berkata...

bestnya dia dapat hadiah...mana gambarnya

mamadanish78 berkata...

eerrmmm...ngelat nih...tunjuk resit jer...
mana rantainya...meh la kongsi2....uhuhhuuuuu...
tahniah la sbb kita sama2 dapat suami yg memahami kita...

Mama-Danish & Sarah berkata...

atie: sampai ke hari ni masih duk senyum sorang2 lagi ni..... sungguh tak sangka. segan nak tunjuk gambar, tapi ain suka sangat2.

mamadanish78: kita tengok undi dulu sapa yang nak tengok...kalau lebih dari sepuluh baru ain tunjuk..... aci ke?

Mama Qaseh berkata...

Bestnya dpt brg kemas..
Tepek laa gmbo nya yea nnti

ainie aziz berkata...

ain...tu cik abang dah kasi surprise. cuma terlambat jek skit. tp mesti sgt bermakna kan! lucky u!

kakLuna berkata...

pandai suami dia nk bg wife dia happy :)

Mama-Danish & Sarah berkata...

mama qaseh: segannya nak tunjuk. lagi pulak rantai biasa2 jer. Ain yg excited pasal sblm ni tak pernah dapat hadiah rantai dr abang.

ainie aziz: ni la hadiah paling bermakna yg pernah ain terima.... tapi kan kasih sayang dia lagik bermakna tau.... tak dapat ditukar ganti..

kakluna: dia mmg dah berjaya buat wife dia happy.....

Related Posts with Thumbnails