Selasa, 12 Mei 2009

KAD UNTUK MAMA

Petang semalam aku dapat kad dari Danish. Khas untuk mama sempena ngan Hari Ibu. Sungguh aku terharu walaupun idea tu datang dari teacher dia. Kurang-kurangnya color ngan tulisan tu dia buat sendiri. Mama suka sangat aiiihhh. Thank you Danish...... tahun lepas pun Danish ada kasi kad tuk mama jugak kan?? Ada lagi mama simpan...... tak sempat nak belek2 fail semalam, pasal Maisarah tu membuas di tahap gaban. Takmo tidur sampai mama nak makan pun tak boleh. Pantang nampak mama masuk dapur, dia sibuk nak follow... hiksss

Pandangan Depan

Pandangan Belakang

4 comments:

Mama Qaseh berkata...

Wah dh pndai bujang awk tu create spesel kad tu mama dia kan..Tk sbar nk tgu Qaseh sya tu pndai menulis hehe

honeylanz berkata...

pandai danish!! sejuk hati ibu dia

ainie aziz berkata...

best kan dpt kad dr anak...terharu giteww!

Mama-Danish & Sarah berkata...

Mama Qaseh: InsyaAllah giliran awak akan sampai jugak nanti..

honeylanz: teacher yang ajar danish buat ni, Canteek sangat.... tapi kan, nape kaki mama takde...

ainie aziz: seronok sangat.....nanti nak simpan dalam fail dan tunjuk kat dia bila dia besar nanti.

Related Posts with Thumbnails