Selasa, 12 Mei 2009

BIRTHDAY PARTY KAT TADIKA

Petang semalam aku sempat sms teacher Danish, mintak dia ambilkan gambar Danish waktu potong kek. Sempat la kami membluetooh sementara nunggu hubby aku datang ambik. Kata teacher Danish, gambar gelap sikit la kak sebab masa potong kek tadi takde letrik. Nape la teacher tak nyalakan aje lilin kat birthday kek Danish tu.... harus terang lagik bersuluh giteww.... ni dia hasilnya bergambaq dalam gelap....... 

Birthday kek yang tak lawa

Potong jangan tak potong

Kengkawan yang sabar menanti

10 comments:

ummumishkah berkata...

seronoknye danish mama beli cake... :)

honeylanz berkata...

danish ni susah nk senyum yea..comel nye cake tuh!! auntie nk skit

Lela berkata...

happy birthday danish, dah besar pun, be a gud boy. Nampak kek tue sedaplah

shi3la berkata...

hepy belated besday Danish..moga besar nanti jadik anak yg baik yerk..dgr ckp parents tau..!!

weiii naper ckp kek tuhh tak lawa..lawakk tull..janji sodappp dahh laaa..aiyooo

ainie aziz berkata...

alahai danish...nape serius sgt muka tuh. senyum la sket!

Mama-Danish & Sarah berkata...

ummumishkah: beli kek biasa2 jer kak, takde pilihan. main ambik jer mana yang ada.

honeylanz: auntie has, bukak la mulut, Danish nak suap kek ni....

Lela: Thank u auntie lela. Soodap betui kek ni.

Mama-Danish & Sarah berkata...

shi3la: mencik ain tengok tulisan kat kek tu.... mcm cakar ayam...kalau tahu awal2, harus budak tu kena complaint.

ainie aziz: muka mencuka agaknya pasal adiah tak dapat lagi tu.....

~~ciklinn~~ berkata...

hepi besday danishh dah besar ha.... hencemmm..........

mintak cikit kek tu.....mesti happy giler kan dier dapat celebrate dgn kawan2...

Mama Qaseh berkata...

Npe msam jer muka tue cayang..
meh ksai auntie ckit kek tue..nyum nyum

Mama-Danish & Sarah berkata...

ciklinn: happy tahap gaban dia ciklinn....dok sabar nak potong kek besau...

mama qaseh: jemputlah makan kek tu aunty...

Related Posts with Thumbnails