Isnin, 11 Mei 2009

SELAMAT ULANGTAHUN SAYANG

Wah3.... Sungguh la meriahnya sambutan hari jadi kawan kita iteww. Tapi idaknya semeriah sambutan hari jadi anak terunaku nan seorang ini.... Sorry ya sayang, tahun ni mama tak berkesempatan nak buat sambutan yang lebey2 untuk Danish. Birthday pack pun idak juga sempat menyediakannya...... lain tahun kita bikin besar2 okeh.....

Tengahari tadi aku keluar hantar birthday kek untuk anak teruna aku ni kat taska dia. Ropenya dia dah siap azan dah pepagi tadik kat teacher dia yang hari ni birthday dia.... Kak, Danish cakap ngan Za..... "Teacher, hari ni birthday kitaaaa". Berianya la anak aku nih kabo ke tchr dia, mama satu preparation pun dok buat. Kek pun main beli yang dah siap jerk.... takpe la.... nanti Danish sebut jer ngan mama nak hadiah apa. InsyaAllah mama belikan....

Untuk anak mama Danish, mama ucapkan SELAMAT MENYAMBUT ULANGTAHUN KE-5. Semoga menjadi anak yang soleh, mendengar kata dan sihat sentiasa hendaknya. 

Wajah ceria birthday boy pepagi hari tadi

8 comments:

honeylanz berkata...

happy birthday danish!! jgn nakal2..

atie berkata...

happy birthday tu danish yer....minta hadiah dengan mama tau....hiks

KV berkata...

hepi besday danish! Jadi good boy ya!

ainie aziz berkata...

hepi besday danish! be a good boy k. dun noty2! muah! muah!

Mama-Danish & Sarah berkata...

ain to all: thank u aunty2 semua....

Zareda Norman berkata...

Happy Birthday Danish..

mintak hadiah mahal mahal tau dari mama tu.. :)

Mama Qaseh berkata...

Hepi Birthday to hensem boy 'Danish'..cerianya dia kan..dh 5 thn ya

Mama-Danish & Sarah berkata...

zareda norman: ain tak tahu lagi nak beli hadiah apa untuk dia, tapi abah dia cakap nak belikan basikal baru...

mama qaseh: Ceria pasal dia tahu hari tu birthday dia...dia dah berangan dapat tiup lilin ngan potong kek besar......

Related Posts with Thumbnails