Isnin, 3 Januari 2011

Perkara ke-2 Yang Surprise.....Cuba Teka??



Yang satu ni memang surprise habessss....

Jawapannya aku takde, tapi klue dan kemungkinan jer yang aku boleh share....

Sehingga ke saat dan detik ini, belum ada sebarang kepastian sebab yang empunya badan belum membuat sebarang penyiasatan pemeriksaan......

Yang nyata dan pasti December 2010 aku tinggallkan tanpa ditemani 'sahabat baik'......

2011 ada jawapannya!!! Jom kita bermain teka teki dan lihat siapa yang kena????

Ada berani???? hehehe..... 

23 comments:

sahromnasrudin berkata...

sy leh join ke teka teki nie...

Nora Shahaira berkata...

ape tu?

Ain berkata...

sahrom: sesiapa sajer yang berani boleh join...

tapiiiii

hadiah takde la...

pilihan jawapan dia samada positif atau negatif??

haha....

Ain berkata...

nora: sesiapa yang faham dengan klue 'sahabat baik' tu mesti boleh agak...

ain pun tak tahu jugak jawapan yang tepat....

mamalieyna berkata...

Ain peknen kah?..waaaa kalau betul tahniah!..eina je dok nanti2, kwn baik asyik dtg je tiap2 bulan,,ngee..

LYaFRINA berkata...

aperrrr??

sarah akan jadi kakak???
hehhehehee.. kalo betul,
tahniah ain!!!!

tumpang happy!

Ain berkata...

mamalieyna: mungkin ya mungkin tak...

yang pasti mmg 'sahabat baik' belum kunjung tiba....

Zaidah berkata...

NAK DAPAT ORANG BARU KER....TAHNIAH AIN...

~aSHa~ berkata...

positif...eheheheh tahniah dan syukur rezeki dari Nya..


teka teka teka tekuk ni takde hadiah kek yg warna warni tu ke? ehehehehhehe

Ain berkata...

lya: ain masih menunggu penuh debaran....

sajer surprisekan diri sendiri. malam tadi gi klinik nak ambik pregnancy test, tapi takde stok la pulak....

nak scan malas sbb pakai jubah lecehh sket...

so tungguuuuuu penuh debaran hingga rajin ke klinik semula....

Ain berkata...

zaidah: rasa mcm yer, tapi tak tau la kot2 tiba2 sahabat baik tu datang...

malas lagi nak gi klinik ni...hehe

cik dah ganu kiter berkata...

rase2 positif..
uii ramainyer yg preknen thn 2011..

Ain berkata...

asha: masing2 dah macam ahli nujum hari ni...

jom kita tanya pendapat belalang pulak....

nanti dah ada jawapan akak share kat sini k.

pagi td kek warna warni tu ada lagi 2 ketol dlm peti es, skrg ni dah habesss kot en. is kerjakan...

kalau nak kasi hadiah kat sha, kena membaking dulu ler...hehe

Ain berkata...

idah: syiokkk jugak ramai2 mcm ni kan, makin besor dan meriah dunia blog kita....

kella berkata...

wah... gembiranya jika benar berita itu! sahabat baik tak kunjung jelma ya? hummm mungkin ada berita baik tu...
kita ni sahabat baik sayang sangat kot.. tu yang asyik melawat je tiap bulan... hehehe... bila agaknya dia nak rehat kasi chance nak merasa pertama kali.. :)

kita nantikan berita gembira itu.. :)

nza berkata...

lamanya menyepi...
ain pregnant ek?????

maszmadi berkata...

sarah & danish nak dapat adik ker.. hm, tahniah yerk ain

Shida berkata...

pregnant kah ain???
wahhhh...congrats yer...happy 4 u dear...

Hanis Azla berkata...

wah nak dpt rezeki lg tahun baru ni yer.. klu iye, tahniah in advance yer.. take care..

sisdee berkata...

wah yea ke...best...dpt le kawan sarah ek hahahhhahah...tahniah klu betul ek :)

lily azliyana @ mama zara berkata...

sy teka POSITIF!!!!
hahahaha..hopefully btolla kan..
sarah pon dh besar leh jadik kakak dah..=p

ieda berkata...

sory dik x paham huhuhu

Softtouch [Hanim] berkata...

rindunya ngan ainnnnn.......

yeay! sy dpt anak buah baru....tahniah ain...

Related Posts with Thumbnails