Khamis, 6 Januari 2011

Bismilllah.....

Sedang hujan turun dengan lebatnyaaaaaa......

Perut pula berdondang sayang iramanya kelaparan....


Usah toleh kiri dan kanan, rezeki sudah dihadapan...



Bismillahirrahmanirrahimmmmm....moga kenyang sampai ke petang...


p/s: today my ofismate (giliran dia dpt duit kutu bulan ni) belanja kami nasi sup. Sesuai sangat la dengan cuaca hujan dan sejukk camni. Alhamdulillah...... 

24 comments:

[-suziey-] berkata...

perghhhhh bestnye layan sup panassss...haih posa la hari ni..tahan mata je la :p

Ain berkata...

suziey: alahaiiii, sabo jerk la...

huhu...

cik dah ganu kiter berkata...

huyoo sedap tu..sup panas2 time ujang ni...

Miss Izah Mohamed berkata...

best kan makan sup panas time2 ujan.. ehehe

LYaFRINA berkata...

ain.. sini on lebat dr td.. x bhenti pon.. gelap katup..

kt rmh lya pon hok dok penah2 naik air spnjang umur duk situ 25thn.. tup tup.. naik air doh.. smpai ats jln.. tp x msuk rmh lg.. mcm kena j thn ni.. adoii

kella berkata...

hehe.. memang best! kita pun sedang layan nasi air ni.. bubur la..
hehehe.. nyaman rasa tekak.. :)

Tanpa Nama berkata...

jangan sampai tumpah kat keyboard tu .. nanti semua entri bau sup !

al-lavendari berkata...

ain .. apa uncle dah buat ? keluar "tanpa nama" pulak ! haishhh macam2.

Ain berkata...

cik dah: kalau dah petang mcm ni, dapat mee sup @ sup celup syiokk juga....

Ain berkata...

izah: memang sodaaaap...

lagik sodappp kalau dpt makan free hari-hari....

Ain berkata...

lya: depan rumah ain pun air dah bertakung, tapi tak banjir kot....

jangan sampai kena pindah sudah la kan, susahhh la kita nanti...

Ain berkata...

kella: kalau nasi air, akak suka bila ada telur masin...

sedapnyaaaa...

Ain berkata...

al-lavendari: uncle rupanyaaaaa...

hahahaaaaa, ingatkan siapa la tadi....

kalau n3 bau sup lagi la powerr uncle, mesti ramai yang nak tumpang sekaki....

tak dapat hirup kuahnya, ambik bau pun jadi la....

betul tak?

Ena berkata...

uwaaaaa...

lapar ni.. lom lunch lagi.. tengok plak ikan masin & sup.. sob3x..

Nora Shahaira berkata...

eh..dah kerja balik ke ain..

shi3la berkata...

soup mu nampak menarik tertarik da boomm...

haku pon belum mkn tghari lagik neh..dah kul 5pm,harus balik carik soup eh masak soup..huhuu masak kununnnnn...

Tanpa Nama berkata...

salam, terliur, hujan2 gini sedap makan..hehe

Tanpa Nama berkata...

salam, terliur, hujan2 gini sedap makan..hehe

sweetsal berkata...

knp tanpa nama pulak terkeluar ni..tenet problem ke? yg kt atas tu akak..

Zareda Norman berkata...

sangat simple tapi for sure sangat sedap kan...

ieda berkata...

dikk akak lagi teruk ..
dari pagi sampai ke mlm nie .. duk makan nasiii jerk ..
lapoor semacam lahh dikk ujan2 nie ..
huhuhu buruk kannn :(

sahromnasrudin berkata...

kalau minum petang dpt goreng pisang panas lg sedap huhuhuhuh

Softtouch [Hanim] berkata...

mmg sesuailah cuaca sejuk2 ni pekena sup...terbaik!

nza berkata...

masih hujan lg ke kt sana ain????? hujan2 mmg lapar je....

Related Posts with Thumbnails