Selasa, 4 Januari 2011

Jawapan Kepada SURPRISEEEE Semalam.....

Kalau sekadar mengsurprisekan diri sendiri, aku rasa aku masih lagi boleh tungguuuuuu dan lihat....

Tapi bila kengkawan pun dah terlibat TERSURPRISEEE sama, rasa macam berdosa pulak buat orang tertanya-tanya....

Sebagaimana yang aku dah cakap petang semalam, tuan empunya badan memang tak tahu jawapannya, makanya malam tadi aku tukar jap profession jadik doktor tak bertauliah.....


Dengan itu, bermula la sesi test mengetest dan kaji mengkaji. Hasilnyaaaaaaa.....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 ALHAMDULILLAH DOUBLE LINE MUNCULLL.........

Pada yang wish in advance semalam, THANK YOU. Kalau nak lebih sahih dan tepat lagi mama-danishsarah kena la jumpa doktor bertauliah lepas ni. Papepun hopefully semuanya berjalan dengan lancar dan selamat. Moga Allah permudahkan segalanya dan takde la sebarang morning sickness yang menyerang. 

28 comments:

zue @ annaleeya berkata...

wahhhhhh.... kak zue baru baca entry nih... jd semlm tak smpat la nak kena seprais tuh...

papepon thniah ain.... danish dan sarah nak dpt adik... kakzue nak baby jgk aci tak????? huahuahua....

al-lavendari berkata...

jangan potong 'double line' .. bahaya ! hehe

jadi ke tak jadi, tetap tahniah dari uncle !

kakcik berkata...

TAHNIAH!! :)

cik dah ganu kiter berkata...

tahniah...
slmt menbuncitkan perut kembali..

Ciklinn berkata...

tahniah ain.... jaga diri baik2 tau....

sisdee berkata...

tahniah sekali lagi...ehhehehehe..rezeki new year nie :)

suri solehah berkata...

salam..tahniah..berita yang mengembirakan tu..saya follow mama danish n sarah..

kella berkata...

ohhh... alhamdulillah...
tahniah kak! tahniah!
oh.. rasa gembiranya... :D

Softtouch [Hanim] berkata...

tahniah ain....take care yer...

CatlinaFly berkata...

tahniah kak ain!!!!!

pasni nama blog mamam danish , sarah & adik....(belum ada nama)

Hanis Azla berkata...

Alhamdulillah.. Tahniah yer..

Nora Shahaira berkata...

wah...azam tahun baru ke..hehe..TAHNIAH ya..

Ena berkata...

Tahniah kak.. :D

ena pun ada gak pening2 lalat tu.. dan rasanya mcm akan join.. erk? erm.. blm test! hehe

LYaFRINA berkata...

woww!!
tumpang happy!!
rupanya ain sendiri pon tersurpised jugak yer,

tahniah..tahniah.. semoga semua bjln lncar!

~Siti Hajar~ berkata...

Salam ain..

Tahniah!!!

Smga semuanya berjalan lancar, jg kesihatan & pemakanan ok..

Zareda Norman berkata...

alhamdullillah.. tahniah. jaga diri baik baik

sahromnasrudin berkata...

tahniah!!! konfem jadi tu..insyaAllah...

cheqna berkata...

wahhhhhh
tahniah kak......
jaga diri n kandungan molek2 la ye
miss u mmmuuahhhh

Zaidah berkata...

tahniah ain..jaga diri bebaik yer...

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

tahniah....rezeki tahun baru...

lily azliyana @ mama zara berkata...

Alhamdulillah..betul2 positif yek..congrats k..=D

Hanis berkata...

Alhamdulillah...


tahniah ain...hope berjangkitlah kat saya pulak...hehehe

masih lagi mencuba....belum ada rezki lagi

shi3la berkata...

Alhamdulillah....syukur rezeki 2011 sudah menampakkan wajahnyer..

Tahniah Beb..jaga diri okeh..TERBAIK untuk Kamoo...!!!

maszmadi berkata...

alhamdulillah..... jadi betul la yerk danish n sarah nak dapat adik, TAHNIAH sekali lagi.. tumpang sewonok nieh.. hikhik

Ain berkata...

ain to all: thanks semuaaaa...

doakan yang terbaik untuk ain ya...

zulkbo berkata...

salam..
tahniah..rezeki dari
Allah jua tu..

~aSHa~ berkata...

tahniah..sori lambat wish..

mamalieyna berkata...

alhamdulillah..tahniah ain!!! eina dh byk kali buat test bila period lmbt sket, tp selalu kecewa,,huhu..

congrate n take care!

Related Posts with Thumbnails