Khamis, 20 Januari 2011

Down n Down n Down

Gara-gara kemalasan mengupdate.....

Kemalasan berblogwalking....

Kemalasan meninggalkan komen....

Now traffic dah tinggal suam-suam air suam....hahaha



Ok la jugak  dari langsung tadak kan??? 

Anyway, aku tetap rasa terharu ada jugak insan yang sudi singgah di teratak merah ni walaupun tuan punya rumah hanya sajikan n3 basi. Nasib baik bukan nasi basi, kalau tak niaya kamu kamu dan kamu sakit peyottt....hehe

Apa kata kawan2 hembus sikit mama-danishsarah ni supaya semangat menulis dia bangkit balik. Hembuss banyak-banyak pun ok jugak, mana tau lepas ni mama-danishsarah mampu bern3 autopublish pula. Mana la tau kan, selalunya mama-danishsarah ni menulis on the spot ajer.

Jumpa lagi dengan semangat dan perubahan baru dari mama-danishsarah. Jangan lupa AFUNDI danish&sarah kat SINI http://apps.facebook.com/flaunt-it/moment_view.php?id=10192 tau!!! 

Thank you semua......   

21 comments:

lily azliyana @ mama zara berkata...

hehe..kite lagilah..update mmg update..tp dh tak amik peduli psl UV, visitor sume tuh..nasiblah..tp..klu ade BE yg masih masuk alhamdulillah..=p

nway, skang kan dh nk menambah bby..mesti byk leh citer kan pengalaman preknen anak ke-3 nanti..or cmner perangai sarah nk dapt adik ni ke..heheh

Ain berkata...

lily: ain pun baru jer check akaun nuff. traffic memang merudum jatuh. hahaha...

nasib baik la ada 3 lagi be yang running. be tahun baru langsung tadak. hehehe....

sarah sekarang ni suka nanges nangess dan nangesss. tak kena sket, mesti nak melalak...huhu

budak2 kalau nak dapat adik mcm tu la peelnya kan....

ain ada jugak nak share pengalaman preknankan anak ke-3 ni, tapi tu la asyik malasss jer memanjang...

sarah-najwan berkata...

fuh...fuh..
akak da hembus semangat itew...

Ain berkata...

sarah-najwan: macihhhh....

jadi malasss betul la lately. mencikkk...

LYAfrina berkata...

XPE AIN...
BEREHAT DULU... BILA MOOD DAH OK, BLH LA UPDATE. BIASALA.. SEMUA PERKARA ADA PASANG SURUTNYA.. NANTI LYA , FAIN & ASYA AKAN AFUNDI DANISH & SARAH :-)

Ain berkata...

lya: kesian kat blog ni, bersawang sana sini...

idea nak menulis tu ada, tapi mood nak menaip tu takdak...

macihh sudi vote lagi dan lagiii yer....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

sama lol, tak pernah dpt 100 uv dlm satu ari..
takpe la, dr takde langsung..

NzA berkata...

takut la nk hembus kuat2 kot2 nnti ain melayang lak mcm wau tu...hi.....

Ain berkata...

leily: kalau ain malas update, gini la rupa traffic ain...

kalau rajin dapat la uv 100 keatas...

ok la tu kan...

Ain berkata...

kak nza: sebelum tu peluk la ain kuat2 kak, gerenti tak melayang..

haha...

E.d.Y berkata...

tu la..skrg traffic makin kureng la

CatlinaFly berkata...

samalah kite kak...jenuh nak naikkan balik sejak cuti hari tu nih...

Hanis Azla berkata...

Salam ain, dtg sini nak bagi semangat..

Dearie Pearls berkata...

fuh kiri fuh kanan, fuh depan fuh belakang...

kak, kembalikan semangat mengupdate blog...

Softtouch [Hanim] berkata...

sy yg update pun uv lebih krg mcm ain tau...rindulah ain n anak2..update yer...

mamalieyna berkata...

ha a la, ain makin kureeeng update skrg..huhu..eina lak jrg BW dah..huhu..blog update pun seminggu sekali terus buat stok n3 seminggu punya..masa limited la..huhu..

Citarasa Rinduan berkata...

salam..
ain...lama ayu tak singgah sini..hehehehe


rindu kat ain

CatlinaFly berkata...

lamanye kak ain tak update....

dari bulan january tuh.rindu ler..

ct N honey berkata...

saya pun sama,tak sempat nak buat blogwalking, letihlah puasa ni pas tu terkejar2 nak hidangan berbuka.

IBU PUSPITA berkata...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

ica anjasari bogor berkata...

SAYA SEKELUARGA INGIN MENGUCAPKAN BANYAK TERIMAH KASIH KEPADA AKI NAWE BERKAT BANTUANNNYA SEMUA HUTANG HUTANG SAYA SUDAH PADA LUNAS SEMUA BAHKAN SEKARAN SAYA SUDAH BISA BUKA TOKO SENDIRI,ITU SEMUA ATAS BANTUAN AKI YG TELAH MEMBERIKAN ANKA JITUNYA KEPADA SAYA DAN ALHAMDULILLAH ITU BENER2 TERBUKTI TEMBUS..BAGI ANDA YG INGIN SEPERTI SAYA DAN YANG SANGAT MEMERLUKAN ANGKA RITUAL 2D 3D 4D YANG DIJAMIN 100% TEMBUS SILAHKAN HUBUNGI AKI NAWE DI 085-218-379-259

Related Posts with Thumbnails