Selasa, 23 Jun 2009

HARI TEMPEK AWARD

Seronoknyaaaaaa....... Hari ni aku nak istiharkan Hari Tempek Award Sedunia. Ada sesiapa nak join aku??? Sila la tempek a.k.a gantung award yang korang dapat tu. Untungnya punya kengkawan yang baik hati dan budi pekerti ni kans. Moga-moga murah la rezeki kengkawan semua ya. Sesungguhnya Persahabatan adalah Anugerah yang sangat Indah. Diingati dan Mengingati, Dihargai dan Menghargai. Oleh kerana orang kata tangan yang memberi tu lebih baik dari yang menerima, aku panjangkan award ni kepada kengkawan yang belum dapat ya. Jangan lupa ambik tau......  

From Ibu Arifa Dalila

From Ibu Arifa Dalila n Sis Nita

Special From Eryyn. 


Kesian kat Eryyn satu family. Punya kalut dorang semua bila Adam Meqael kena admit kat hospital disebabkan jaundis. Cik Ain doakan Adam cepat-cepat sembuh dan dapat keluar dari hospital secepat mungkin. Kesian kat Mommy Eryyn sampai bengkak-bengkak mata nangis risaukan Adam. Harap-harap Onni Adam jumpa la ngan sengkuang cina tu.......penawar untuk Adam sihat semula. Aminnnn. 

6 comments:

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ berkata...

Sengkuang cine p cari kat pasar tani ade..untuk Baby Adam tu, get well soon..amin..[even tak kenal]

~~ciklinn~~ berkata...

hamboi2 bykknya award....

yerlah si erynn risau betull dgn anak buah dia tu....harap baby adam ceapt sembuhh kan..

Mama Qaseh berkata...

Wah meriah sakan dpt Award yea..gantung jgn tk gantung hehe

Mama-Danish & Sarah berkata...

Mya: akak dah suruh eryyn carik kat pasar.. tak tahu la mommy dia jumpa ke tak.

ciklinn: linn, ambik ya. betul la linn, kesian betul kat eryyn semalam.

Mama Qaseh: penuh ngan award jer ari ni..

nazreenlove berkata...

huhuh thanks la kak ain sab\ngat perihatin...eryn baru balik meeting fromklang...idop tak keruan onni adam tepon kate katsepital...ngan mama adam nangis lagik la aku tak keruan meeting tah ke mane tadik....memintak adam sihat..thanks doakan our familia...same goes to ur familia happily ever

Mama-Danish & Sarah berkata...

nazreenlove: bagus sebenarnya pengalaman ni utk eryyn. bila dah dpt baby sendiri nanti, takde la kalut lagi. dah tahu mcm mana nak handle kan? akak doakan lepas ni giliran erryn lak timang baby....belajar la mcm mana nak pegang adam tu....

Related Posts with Thumbnails