Khamis, 9 April 2009

TAG DARI NONIE

Dua hari berturut-turut jawab tag. Macam takde kerja lain dah..... hutang kena la langsaikan, kang berdosa plak. Layaaaaanz jangan tak layaaaanz. Nonie aku jawab nih.

1. Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

Nama blog aku ni Mama Danish & Sarah. Aku pilih nama ni sbb akulah mama kepada putera puteri itu. Anak-anak permata hatiku.

2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://mama-danishsarah.blogspot.com/. Memandangkan aku kering idea nak namakan blog aku ngan nama apa, aku gabungkan je la nama anak-anak aku tu.

3. Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
Takde sebarang method yang digunakan. Semuanya main hentam keromo.

4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda? sebabnya?
Oh tidakkkkk. Aku dah jatuh cinta ngan blog nih sbbnya ni dah macam diary aku.Diari yang semua orang leh baca. Lagik satu kan ni la tempat aku kenal korang semua.

5. Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
Aku suka baca blog nonie part perbualan dia ngan anak2 dia. Mama bijak bersama ngan anak2 yang bijak jugaaaa. Nonie pandai explain kat anak2 dia yang suka bagi soklan cepumas. Aku boleh la pinjam idea dia, kalau anak aku tanya soklan yg sama. Bukan senang nak layan bebudak yg serba nak tahu ni.

6. Senaraikan 5 orang yang akan anda tag?

- Pertama: Eryn yg rock sbb dia dah rockkan kepala otak aku. Pening sampai sekarang tak ilang.
- Kedua: Ciklinn yg belum pernah kena ngan aku.
- Ketiga: Puan Hanis sbb dialah follower pertama aku.
- Keeempat: Azie meh wak homework skali
- Kelima dan terakhir: Viruspadu, kalau rajin buatlah.

2 comments:

*Azie* berkata...

ok azie wat malam nie k....

Mama-Danish & Sarah berkata...

AZIE: BAGUIH2. NI BULEH JADIK ANAK MURID KESAYANGAN CIKGU NIH.

Related Posts with Thumbnails