Isnin, 20 April 2009

AWARD LAGI

Majlis dengan sukacitanya mempersilakan penyampai anugerah kategori berikutnya iaitu Datin Aini Aziz naik ke pentas.

Dengan ini diumumkan pemenang bagi anugerah blogger paling cool jatuh kepada MAMA DANISH & SARAH.

Ada ke anugerah untuk kategori cam gini....... takde erk? Takpa, biar aku ada-adakan.

The rule:

1. The winner can put the logo on his/her awesome blog.

2. Link the person you received your award from.

3. Nominate at least 7 other blogs.

4. Put links of those blogs on yours.

5. Leave a message on the blogs of those you’ve nominated!

Aku juga dengan suka hatinya nak share award yang aku dapat ni dengan semua blogger yang berkunjung ke teratak mama danish & sarah ni.

Terima Kasih Semuaaaaa.........
I LOVE U ALLL!!!!

6 comments:

honeylanz berkata...

Datin Ainie Aziz tu lama tul bercuti kan...hehehe

Zareda Norman berkata...

Lihatlah dunia....

KV berkata...

sakan ko trima award yer!!
weh, nanti ym aku bagi ko punya address.;P

Mama-Danish & Sarah berkata...

honeylanz: itu la. penat agaknya lama berdiri kat majlis anugerah tempoh hari. hihihi.....

Zareda Norman: Pandang lah, lihatlah.... tiru macam saya!!!!

KV: bukan senang mak nak menang wehh. pencalonan pun belum tentu lepas. hahaha.....

ainie aziz berkata...

wohoho....ngumpat kita ekk! hahaha!
balik-balik bercuti dah ada title baru plak. Amin!!

Mama-Danish & Sarah berkata...

ainie aziz: mulutku cukup masin bila berkata-kata. tunggu ah tak lama lagik, ngan ain skali dapat title mak datin. hahaha..... walaupun hanya sekadar berangan....

Related Posts with Thumbnails